Onderhoud van uw website

Een auto moet regelmatig naar de garage voor een onderhoudsbeurt. Zo gaat het ook met een website. Onderhoud is voor de betrouwbaarheid en veiligheid van uw website net zo belangrijk.
Met een servicecontract van Acreacom bent u verzekerd van de modernste techniek, hoge vindbaarheid en optimaal gebruiksgemak. Met keuze uit vaste pakketten, of flexibel onderhoud op basis van nacalculatie, krijgt iedere website precies die aandacht die deze verdient!

De website als marketingtool

De meeste ondernemers hebben bij het inrichten van de website vooral aandacht voor de content: Welke diensten en producten bieden we aan en tegen welke prijs? Vinden onze klanten antwoord op al hun vragen? Op welke wijze kunnen ze onze producten vervolgens aanschaffen?

Maar onder deze belangrijke informatie ligt nog een laag, die net zo belangrijk is voor de efficiëntie van uw website. Besteedt u vooral ook aandacht aan search engine optimalisation (SEO), waarmee uw bedrijf sneller en makkelijker gevonden wordt in zoekopdrachten via bijvoorbeeld Google. Maar ook aan responsive design, een relatief nieuwe techniek die ervoor zorgt dat uw website op alle soorten schermen (desktop, iPad, smartphone) optimaal weergegeven wordt.

Laat het over aan een expert!

Met een servicecontract bij Acreacom heeft u de lusten en wij de lasten. U bepaalt de content, wij zorgen dat de onderliggende techniek werkt en blijft werken. Uw website blijft betrouwbaar, ook na een beveiligingsupgrade of na vernieuwing van het beeldmateriaal. En besluit u om een webshop aan uw site toe te voegen? Dan is ook dat geen probleem.

Er worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt over de kosten en doorlooptijden van de gewenste aanpassingen. U weet precies waar u aan toe bent en kunt altijd bij ons terecht.

Kosten voor zorgeloos onderhoud

Afhankelijk van de hoeveelheid werk aan uw website kunt u kiezen uit twee kostenmodellen:

Een servicecontract is een uitkomst als uw website regelmatig om veranderingen vraagt. Vaak is dit vooraf redelijk goed te voorspellen (bijvoorbeeld 1x per kwartaal). Verwacht u veel onderhoudswerkzaamheden? Dan kan het voordeliger zijn om te kiezen voor een urenstrippenkaart. U betaalt vooraf een vastgesteld en gereduceerd tarief dat recht geeft op een vast aantal uren inzet van Acreacom.

  • Nacalculatie op urenbasis

Wilt u slechts af en toe gebruikmaken van de expertise van Acreacom? Dan betaalt u wellicht liever per gewerkt uur. Dit is een flexibele, maar ook betrouwbare manier van samenwerking. U schakelt ons in bij onverwachte vragen of problemen en krijgt meteen een duidelijk antwoord of advies.

Heeft u interesse?
Neem dan contact op of vul het contactformulier in.