Een website voor Aziatische restaurant

Wij willen dat u ook op internet succesvol bent met u restaurant. Als restaurant eigenaar wilt u dat de bezoekers van uw website direct kunnen vinden wat ze zoeken. Reserveringen kunnen maken en eten kunnen bestellen.
Door lange ervaring maakt Acreacom functionele websites. Een functionele website ontstaat door een combinatie van vormgeving, content en techniek. Acreacom zoekt naar een combinatie die uw doelgroep aanspreekt en ontwikkelt een helder en intuïtief te navigeren en gebruiksvriendelijke websites.
Of het nu gaat om de ontwikkeling van een nieuwe website voor uw restaurant of herziening van uw oude website, Acreacom is uw aangewezen partner.
Marketing en vindbaarheid van uw restaurant website
Vindbaarheid op het web is belangrijk voor uw restaurant. Doordat wij altijd gebruikmaken van de nieuwste technieken is uw website uitstekend te vinden in online zoekresultaten.

Responsive webdesign, mobile proof website

Doordat steeds meer mensen mobiele apparatuur gebruiken, zoals een iPad, iPhone, tablets of laptops, is het belangrijk dat uw website optimaal functioneert op deze verschillende platformen. De websites van Acreacom passen zich automatisch aan. Zo werkt uw website goed op elk formaat apparaat van uw bezoeker.

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend eerste adviesgeprek!
Bel ons: +31 (0)30 30 20 000

Onderhoud van u website

Acreacom biedt ondersteuning en bescherming voor uw websites. Wij begrijpen dat u als ondernemer niet zonder werkende website wilt zitten. Acreacom neemt u de zorgen voor onderhoud en beheer uit handen. Bij ons heeft uw website altijd prioriteit.
Zonder tijdige updates van uw contentmanagementsysteem is uw website een makkelijk doelwit voor hackers. Na een succesvolle hackpoging is uw website (langere tijd) niet bereikbaar. Bovendien kan uw vertrouwelijke data in verkeerde handen vallen.
Met een servicecontract bent u altijd verzekerd van websiteonderhoud, websitebeheer en beveiliging. Acreacom geeft u telefonische ondersteuning, voor extra hulp en advies op afstand.

Direct hulp nodig?
Bel ons: +31 (0)30 30 20 000

 

Heeft u vragen over de website ontwikkeling?
Neem dan contact op of vul het contactformulier in.