Joomla! - update, upgrade of migratie?

De nieuwe versie van Joomla heeft er ook voor gezorgd dat de ondersteuning voor andere versies is gestopt. Dat betekent dat er geen veiligheid updates meer komen. Wilt u de veiligheid van uw website toch waarborgen? Dan kunt u upgraden of migreren naar de CMS-omgeving van Joomla 3.4.x of hoger.

Hebt u een Joomla! website gebaseerd op Joomla! 1.0, 1.5 of 2.5? Overweeg dan een overstap naar Joomla 3.4.x of hoger. Dat is raadzaam en verstandig.

Voorkom problemen en denk aan beveiliging

Zonder de juiste beveiliging is het risico om slachtoffer te worden van een hacker steeds groter. Joomla! stopt met de ondersteuning voor oudere versies en dat betekent dat uw website straks niet meer voldoende beveiligd wordt.

Altijd up to date

De installatie van Joomla 3.4 heeft nog een voordeel. Met deze versie is het niet langer nodig om te migreren. Wel worden er nog verbeteringen aan het CMS aangebracht, die actief worden op uw website door het uitvoeren van een update of eventueel een upgrade. Het beheer van uw website wordt daardoor eenvoudiger. Acreacom biedt een CMS Security Servicecontract, zodat u altijd verzekerd bent van een actuele en veilige website.

Nu upgraden of migreren naar Joomla 3.4!

Wilt u de stap naar de vernieuwde CMS-omgeving van Joomla maken? Heel verstandig. Acreacom maakt op basis van uw wensen en behoeften een duidelijke offerte. U kunt kiezen voor een standaard upgrade, waarbij alleen de inhoud van de website wordt overgezet. Maar u kunt dit moment ook aangrijpen om een redesign te overwegen. Zo kan uw website er de komende jaren weer tegen.