Acreacom geeft graag technisch advies en helpt u ook bij het maken van een keuze. Zo is Drupal uitermate geschikt voor de veeleisende gebruiker. Wilt u een uitgebreide website bouwen met specifieke designvragen? Dan is Drupal het systeem bij uitstek.

Geavanceerde functionaliteiten met eenvoudig beheer

Net als Joomla en Wordpress is ook Drupal toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Natuurlijk zit er wel verschil tussen de systemen. Wilt u iets toevoegen aan uw website wat u nog nooit ergens anders zag? Met Drupal kan dat. Het cms is uit te breiden met zeer geavanceerde functionaliteiten, die eenvoudig te bedienen zijn vanuit de back-end. Maar als u alleen eenvoudig artikelen wilt plaatsen en invloed wilt hebben op de zoekresultaten in Google, dan is Wordpress wellicht een betere optie.

Op en top beveiligd

Niet voor niets zijn diverse overheidswebsites gemaakt met Drupal. Aan de beveiliging van uw gegevens en bescherming tegen hackers is veel aandacht besteed. Bij Wordpress is het voor hackers mogelijk om met een plug-in ‘in te breken’ in uw data, maar Drupal houdt hackers buiten de deur. Het beste voorbeeld hiervoor is de sterk beveiligde website van Het Witte Huis in de Verenigde Staten.

Drupal wint aan populariteit

Vanwege het maatwerk is Drupal relatief duur. Het inrichten van het cms kost tijd en daar betaal je voor. Toch wordt Drupal steeds populairder onder webbouwers, omdat steeds meer klanten specifieke wensen hebben en zich willen onderscheiden met hun website. Bovendien geeft dit cms de beste mogelijkheid om applicaties toe te voegen waar meerdere gebruikers op kunnen inloggen.

Bekende Drupal websites van Nederlandse bodem

Bekende Drupal websites Internationaal