Webwinkel PrestaShop

PrestaShop werkt gepassioneerd aan het uitwerken van functionaliteiten. Financiële en technische obstakels voor het opstarten van een online winkel zijn verleden tijd door deze flexibele en gebruiksvriendelijke opensource software. Bovendien scoren PrestaShops relatief goed in Google-zoekresultaten. Ideaal voor beginnende online verkopers.

PrestaShop maakt verschil

PrestaShop ligt aan de basis van al meer dan 250.000 webwinkels en dagelijks worden er meer PrestaShops bijgebouwd. Het is krachtige, dynamische en relatief eenvoudige webshopsoftware. Enkele voordelen van PrestaShop, waarmee het zich onderscheidt van bijvoorbeeld Magento, zijn:

  • snelle installatie op uw eigen domein
  • het eenvoudig maken van koppelingen
  • de overzichtelijke navigatie (gebruiksvriendelijke interface),
  • een uitgebreide en accurate zoekfunctie
  • lagere kosten voor modules, plug-ins of uitbreidingen

Bovendien is het platform minder ‘zwaar’ dan dat van haar concurrentie, waardoor ook van de hosting minder gevergd wordt. Dit scheelt in de hostingkosten. De keuze voor de software van uw webshop hangt vooral af van uw persoonlijke uitgangspunten. Uiteraard zijn er ook een paar nadelen, die Acreacom u graag voorlegt.

Visie voor de toekomst

De ontwikkelaars beogen een ommekeer in de e-commerce met een eenvoudige en krachtige oplossing. Zonder hoge kosten, maar met een grote succesfactor. Door samenwerking met de enthousiaste internationale community proberen de makers van PrestaShop om belemmeringen voor het opstarten van een webwinkel te verminderen. Zij gaan de concurrentie met andere softwareproducten graag aan en dat uit zich in het bedenken van vernieuwende en innovatieve oplossingen. Overal ter wereld ligt een webshop binnen handbereik.

Bekende PrestaShop webwinkels van Nederlandse bodem

Bekende PrestaShop webwinkels Internationaal