Magento voor grote en kleine webwinkels

Magento is uitermate geschikt voor beginnende winkeliers en grote webwinkels. Zo kunt u uw webshop in het klein beginnen en uw aanbod en services naar wens steeds verder uit te breiden. Er zijn vele Nederlandstalige koppelingen waarmee je een perfecte webwinkel kunt opbouwen.

Dynamische webshop voor iedereen

Vanwege de grote behoefte aan een flexibel webwinkelplatform is Magento ontstaan. De software is dynamisch, maar eenvoudig te beheren. Een uitkomst voor elke ondernemer die wil vertrouwen op een passende weergave van producten en een nauwkeurige afhandeling van de klantbestelling. Bovendien bevat Magento’s intuïtieve beheersysteem krachtige tools voor marketing en zoekmachine-optimalisatie en mogelijkheden voor catalogusbeheer.

Financiële afhandeling van klantbestellingen

Natuurlijk wilt u ook weten of uw klant eenvoudig zijn of haar bestelling kan betalen. Magento ondersteunt verschillende valuta en betaling kan via iDeal, PayPal en creditcard. Ook voor de verzending van uw producten kan een koppeling gemaakt worden met bijvoorbeeld TNT Post. Magento wordt ondersteund in vele talen. Niet onbelangrijk als u op een veilige en betrouwbare manier producten online wilt verkopen en verzenden.

Webwinkel ontwikkelaar met visie voor de toekomst

Als online verkoper heeft u met Magento zelf veel invloed op het uiterlijk, de inhoud en functionaliteiten van uw webwinkel. Een Magento webshop is compleet en altijd naar wens aan te passen. Aanpassingen zijn relatief eenvoudig te maken, mits er een goede basis staat. Met de beschikbare modules is het cms uit te breiden naar een compleet systeem op maat. Modules die u niet gebruikt, kunt u uitschakelen, wat de snelheid van uw webwinkel zeker ten goede komt.

Bekende Magento webwinkels van Nederlandse bodem

Bekende Magento webwinkels Internationaal