Belangrijke beveiliging update Joomla update alert 3.6.4

Belangrijke beveiliging update voor gebruikers van Joomla! CMS

Joomla heeft een nieuwe versie uitgegeven als reactie op de vaststelling van twee belangrijke kwetsbaarheden. Dit is ernstig te noemen aangezien de kwetsbaarheden die gevonden zijn hebben te maken met de mogelijkheid om een gebruiker aan te maken op een Joomla website. Dit gebeurt terwijl de registratie mogelijkheid uitgeschakeld staat binnen de configuratie.

WordPress Content Management Systeem

WordPress: een CMS met potentie

WordPress begon ooit als systeem voor blogs en maakte online publiceren snel en makkelijk. Tegenwoordig is WordPress een multifunctioneel en stabiel product.

Stappenplan voor upgrade of migratie naar Joomla 3.4.x

Gebruikt u nog Joomla! CMS versie 1.5 of 2.5, of onder 3.3? Dan is het tijd voor een stap in de richting van meer veiligheid, bescherming en gebruiksgemak. Met de nieuwste versie van Joomla! is migratie in de toekomst niet meer nodig. Anders dan u gewend bent, hoeft u straks alleen nog maar updates uit te voeren.

Drupal: CMS voor specifiek maatwerk

Om uit het ruime aanbod van opensource cms-systemen te kunnen kiezen, heeft u meer informatie nodig.

Joomla! - update, upgrade of migratie?

Joomla!

Update, upgrade of migratie?

Voorheen moest Joomla regelmatig ge-upgrade en gemigreerd worden.Tegenwoordig is er een vernieuwde versie met veel nieuwe functies en mogelijkheden. De verbetering is vooral terug te zien op het gebied van veiligheid, snelheid en gebruiksvriendelijkheid. En natuurlijk de toepassingen van nieuwe technieken.